• Business

Vier ondernemingen uit Kaag en Braassem bij Finale Sterkste Schakel Verkiezing

KAAG EN BRAASSEM In Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk is vrijdag 16 maart de grote finale Sterkste Schakel Verkiezing. Vier ondernemingen uit Kaag en Braassem maken kans.

Dit zijn: De Kaaswereld en Versspecialist Van der Poel uit Roelofarendsveen en Van Berkel Aannemers en RoJé Bonbons uit Leimuiden.

De Sterkste Schakel Verkiezing is een jaarlijks terugkerend initiatief van het regionale zakenmagazine Rijnstreek BUSINESS. De verkiezing richt zich op het opsporen van bedrijven in de regio Rijnland (Rijn- en Veenstreek, de Leidse regio, de Duin- en Bollenstreek en Nieuw Vennep), die begrijpen dat in deze tijd klantgerichtheid en klantvriendelijkheid van het grootste belang zijn. De genomineerde bedrijven zijn stuk voor stuk sterke ankers in de regionale economie.

SECTORPRIJZEN EN BIJZONDERE CATEGORIEPRIJZEN Het bijzondere van de Sterkste Schakel Verkiezing is dat bedrijven worden voorgedragen door andere bedrijven. De genomineerde bedrijven zijn onderverdeeld in negen sectoren: Automotive – Bouw, Installatie en Techniek – Detailhandel > 5 medewerkers – Detailhandel < 5 medewerkers – Groothandel – Dienstverlening > 5 medewerkers – Dienstverlening < 5 medewerkers – Toerisme, Horeca & Recreatie en Internationaal Zakendoen. Tevens zijn er bijzondere categorieprijzen te winnen zoals de Grant Thornton Aanmoedigingspenning, de Beste Website, de Penning voor Meest Maatschappelijk Betrokken Ondernemer en tot slot de Publieksprijs. Bij deze laatste prijs kan het grote publiek een persoonlijke stem uitbrengen op zijn of haar favoriete bedrijf. Het publiek kan vanaf zaterdag 10 maart om 10.00 uur stemmen op sterkste-schakel.nl/publieksprijs. De stembus sluit op 16 maart om 16.00 uur.

DE JURERING De jury bestaat uit een algemene en een vakjury. Deze onafhankelijke jury bestaat uit een gerenommeerd gezelschap. De organisaties die in de jury in elk geval worden vertegenwoordigd zijn regio brede organisaties aangevuld met diverse bestuurders van ondernemersverenigingen en vertegenwoordigers van Grant Thornton, TeekensKarstens advocaten notarissen en That's Lease. De sectorwinnaars van voorgaande jaren krijgen ook een plek in de jury. Zij zijn de experts die de algemene jury met raad en daad bijstaan. De jury verzet veel werk. Alle ontvangen ingevulde vragenformulieren van de genomineerden worden bestudeerd en alle genomineerden worden door de jury persoonlijk in duo's bezocht. Alle plussen en minnen worden tot in detail besproken op het Grote Juryberaad. De stemming van de jury tijdens het Grote Juryberaad vindt plaats onder toezicht van Antal de Witte van Verhees Notarissen uit Katwijk. En dat leidt tenslotte tot het benoemen van alle winnaars. De prijzen worden uitgereikt tijdens de Grande Finale op 16 maart in de schitterende ambiance van Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

Meer informatie: sterkste-schakel.nl