Inschrijving Rabobank Sponsorfietstocht geopend

KAAG EN BRAASSEM Rabobank Groene Hart Noord houdt zondag 24 juni haar jaarlijkse Sponsorfietstocht. Met de Rabobank Sponsorfietstocht kunnen verenigingen, scholen en stichtingen geld bij elkaar fietsen voor hun clubkas. De inschrijving is geopend voor clubs uit de gemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem, Nieuwkoop, Zoeterwoude en de kern Stompwijk. Inschrijven is mogelijk tot 1 juni.

VERHOOGDE BIJDRAGE De bijdrage per uitgereden afstand is dit jaar verhoogd waardoor er nog meer geld bij elkaar gefietst kan worden. Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden, routes en startpunten. Voor de 20 kilometer ontvangen verenigingen en stichtingen per fietser een bedrag van € 5,-, voor de 40 kilometer € 8,- en voor de 60 kilometer € 10,-. De fanatiekelingen die de route van 100 kilometer fietsen kunnen rekenen op een bijdrage van €15,-. Het bedrag wordt rechtstreeks op de Rabobank rekening geboekt van de vereniging of stichting.

Clubleden, Rabobankklanten en niet-klanten, ouders, opa's, oma's, broertjes, zusjes, van jong tot oud, van recreatief tot professional, iedereen mag meefietsen op zondag 24 juni 2018.

GEWIJZIGDE VOORWAARDEN INSCHRIJVING Voor de komende Rabobank Sponsorfietstocht zijn de voorwaarden aangepast. Alleen verenigingen en stichtingen die een rekening aanhouden bij de Rabobank kunnen inschrijven. Daarnaast moet de vereniging of stichting actief zijn in de regio van Rabobank Groene Hart Noord. Deze regio omvat de gemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem, Nieuwkoop, Zoeterwoude en de kern Stompwijk. Inschrijven kan via www.rabobank.nl/groenehartnoord. Daar vindt u ook alle informatie en de voorwaarden.

BIJDRAGE AAN DE LOKALE SAMENLEVING Het verenigingsleven in de regio is enorm actief. Rabobank ondersteunt dit graag. Door het organiseren van de Rabobank Sponsorfietstocht levert de Rabobank een bijdrage aan het realiseren van een droom of wens van één van de vele verenigingen. Verenigingen, sportclubs, stichtingen, koren, fanfares, buurtinitiatieven en welzijnsorganisaties: allemaal kunnen zij meedoen aan de Rabobank Sponsorfietstocht.