• Google Streetview

Feestelijke opening Vomar Roelofarendsveen

ROELOFARENDSVEEN Vomar Roelofarendsveen is de 66 ste winkel van Vomar Voordeelmarkt en wordt op zaterdag 1 december op feestelijke wijze geopend. Klanten zijn vanaf 08.00 uur 's ochtends welkom in de nieuwe winkel aan de Centrumoever 2.


EXTRA AANBIEDINGEN EN ACTIES Vomar Voordeelmarkt viert de opening van de nieuwe winkel met extra aanbiedingen, acties en activiteiten voor jong en oud. Zo profiteren klanten alleen op 1 en 2 december van 10 euro korting bij een minimale besteding van 50 euro aan boodschappen bij Vomar Roelofarendsveen. Op de openingsdag kunnen klanten bovendien aan het prijzenrad draaien en daarmee kans maken op gratis producten of een minuut gratis winkelen. Ook krijgen de eerste honderd klanten een gratis speculaastaartje bij besteding van 15 euro aan boodschappen. Voor de kinderen staat er een springkussen bij de winkel en wordt er 's middags gratis geschminkt.


BESTE KWALITEIT VOOR LAAGSTE PRIJS In de nieuwe winkel in Roelofarendsveen vinden klanten een broodwand waar zij zelf broodjes en snacks kunnen pakken. Daarnaast kunnen klanten zelf vis scheppen, noten tappen en kiezen uit een uitgebreid buitenlands assortiment. Vomar garandeert haar klanten bovendien altijd de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Dat geldt voor de verse producten, maar ook voor de A-merken. Vindt een klant hetzelfde product ergens in de buurt toch goedkoper, dan belooft Vomar de prijzen direct aan te passen. Ook heeft de nieuwe Vomar zeer korte wachtrijen bij de kassa. Elke vierde wachtende in de rij krijgt zijn of haar boodschappen namelijk helemaal gratis.

SPAREN VOOR BOODSCHAPPENPAKKET Speciaal voor de opening kan er bij Vomar Roelofarendsveen gespaard worden voor een gratis boodschappenpakket. Klanten ontvangen tot en met 23 februari 2019 bij elke 10 euro aan boodschappen een gratis pakketzegel. Met 50 pakketzegels is de spaarkaart vol en kan deze bij de servicebalie ingewisseld worden voor een voucher waarmee het boodschappenpakket kan worden opgehaald in de winkel.