• Stichting Droomdag

WVC Droomdagtoernooi

ROELOFARENDSVEEN De derde editie van het WVC Droomdagtoernooi vond zaterdag 2 juni plaats voor alle meisjesteams met ook dit jaar een goed doel gekoppeld aan de sportieve prestaties. WVC wil meer zijn dan alleen een voetbalvereniging en voelt zich dan ook maatschappelijk betrokken. Het koppelen van een goed doel aan ons thuistoernooi is hierin een logische stap. Stichting Droomdag is binnen Kaag en Braassem inmiddels bij veel mensen bekend maar kan nooit genoeg aandacht krijgen. Het verzorgen van een Droomdag is een onvergetelijke dag voor gezinnen waarvan de vader of de moeder ernstig ziek is. Door Droomdag aan ons toernooi te verbinden draagt dit bij aan de bekendheid in de regio door de teams die aan ons toernooi deelnemen.

De organisatie vroeg van de bezoekende teams € 1,00 per deelnemer als bijdrage voor Droomdag. Daarnaast is er nog een aantal andere acties ingezet om geld in te zamelen. Dit jaar deden er 31 teams mee, vanuit 12 verenigingen: S.V. Hillegom, DSVP, R.K.S.V. Altior, S.V. Nieuwkoop, S.V. Kickers'69, F.C. Zoetermeer, RCL, v.v. Esto, S.V. Siveo'60, PPSC, F.C. Rijnvogels en de eigen teams van WVC

Het weer was fantastisch en er werd sportief maar vooral met veel plezier gevoetbald. De organisatie geeft met trots aan dat het een geslaagde dag was, zeker door het bedrag van €1.500,00 euro wat zij aan Stichting Droomdag hebben mogen overhandigen.