• Archief BDU

Verkiezing Vrijwilliger van het jaar 2018

KAAG EN BRAASSEM De Gemeente Kaag en Braassem, De Driemaster en Lions Alkemade organiseren ook dit jaar weer de verkiezing Vrijwilliger van het Jaar 2018. In deze gemeente dragen veel mensen bij aan het welzijn van een buur, een familielid (denk aan mantelzorg), een vereniging, een heel dorp of de hele gemeente! De betrokkenheid in Kaag en Braasem is hoog. Om deze vrijwilligers die zich tomeloos inzetten voor een ander te eren, organiseren gemeente Kaag en Braassem, De Driemaster en Lions Alkemade de vrijwilligersverkiezing voor de volgende categorieën.

- Jonge vrijwilliger van 17 tot 22 jaar. Lions Alkemade stelt de prijs beschikbaar voor de jonge vrijwilliger van 17 tot 22 jaar. Het gaat hier om een jeugduitwisseling in de vorm van een zomerreis naar een buitenlands gastgezin. - Vrijwilliger van 22 jaar en ouder. - Vrijwilligersorganisatie - Inwonersinitiatief. Voor deze verkiezing kunnen inwoners een vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie, waar ze trots op zijn, nomineren voor deze prijs. Dit jaar kan er naast de vrijwilligersorganisatie ook een inwonersinitiatief genomineerd worden. Deze initiatieven worden immers ook altijd door inwoners op vrijwillige basis opgezet.

Nomineren kan tot 17 november. Een jury beslist wie de winnaars worden. De prijsuitreiking is tijdens de Kerstreceptie van de gemeente. Die is op dinsdag 18 december om 19.30 uur. Nomineren kan door een e-mail te sturen naar info@kaagenbraassem.nl onder vermelding van "vrijwilliger van het jaar".