• Dorothee Klopper

Herrie om de Haverklap

WOUBRUGGE Woubrugs Amateur Toneelvereniging speelt vrijdag 16 maart om 20 uur, zaterdag 17 maart om 14.30 uur en om 20.00 uur 'Herrie om de Haverklap'.

De voorstellingen zijn in Aspergehof Noordam Boddens, Hosangweg 63. Toegang 6,50 euro aan de zaal en in de voorverkoop bij Van Raad Fietsen. Er wordt gezorgd voor koffie of thee en wat lekkers erbij, diverse consumpties tijdens de pauze en een kaasplankje of bittergarnituur. Na afloop is er volop ruimte voor een ' Meet and Greet'.

INHOUD Mevrouw Haver, of liever Opoe Haverklap, de zeer krasse en eigenzinnige bewoonster van "De Haverklap", is ontslagen uit de inrichting "Bosrust", waar ze een half jaar daarvoor onder dwang opgenomen was.

Opoe is echter nooit gestoord geweest, maar haar huisje staat altijd open voor mensen in problemen en dat stoort de buren. Daarbij komt dat deze zelfde buren haar grote fruittuin willen annexeren. Om dit doel te bereiken schuwen ze geen enkel middel. Ze gaan daartoe in het geniep relaties aan met de plaatselijke gezagdragers.

 

Dorothee Klopper

Redacteur

023 - 2062605

06 - 83625957

Witte Weekblad Aalsmeer

Witte Weekblad Kaag en Braassem

wwaalsmeer@bdu.nl

wwkaagenbraassem@bdu.nl

Indien deze e-mail verkeerd geadresseerd is, verzoeken wij u vriendelijk deze e-mail zo snel mogelijk retour te sturen en te verwijderen. -------------------------------------------------------------------- De informatie in dit e-mail-bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Verstrekking aan en gebruik door anderen is niet toegestaan. Door de elektronische verzending van het bericht kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie. Eventuele bijlagen die beveiligd zijn met wachtwoorden of anderszins versleuteld, zijn niet gecontroleerd op virussen. Het is verstandig dit alsnog te doen. BDU aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ontstaan van enige vorm van schade door of ten gevolge van dit bericht..