• Feestweek Leimuiden 2017

    Oranje Comité Leimuiden

Feestweek Leimuiden start met waterevenement

LEIMUIDEN De Leimuidense Feestweek begint vrijdagavond 8 juni met het waterevenement "Plomp um d'rin".

In navolging van twee edities "Fiets um d'rin" is er dit jaar een groot blob jump kussen gehuurd en gaat het evenement onder de toepasselijke naam; "Plomp um d'rin" zijn vervolg krijgen.

Het Oranje Comité Leimuiden is organisator en staat klaar voor met een flink aantal vrijwilligers van het OC zelf, met daarnaast duikers van het brandweerkorps. En ze hebben er allemaal zin in. Mede dankzij een aantal plaatselijke sponsoren kan dit evenement gehouden worden.

Het evenement start om 18.30 uur en zal tot 21.00 uur duren. Deelnemers vanaf 12 jaar mogen meedoen. Een team moet minimaal bestaan uit een vlieger en een springer. Iemand die graag wil meedoen maar geen springer heeft kan een "springer" van het OC vragen. En wie het hoogste springt is de winnaar.

Er is een cameraploeg om de sprong te registreren en de hoogte kan worden afgelezen op de "paal van Ron".

Een speciale constructie van 12 meter hoog is gemaakt en geplaatst door hoofdsponsor aannemer De Rijk, ook de locatie (Noordeinde Leimuiden) waar het allemaal plaats gaat vinden. Om er weer een compleet feest van te maken is de coverband "KOEST" dit jaar van de partij. DJ Glenn verzorgt de ondersteunende muziek tijdens het evenement.