Sport lezersnieuws

Geertje van der Meer 8e met Nederlands junioren team op EK voltige voor Junioren

Onder de zinderende Hongaarse zon ging het nationale Juniorenteam de uitdaging aan  om op een vreemd paard te starten op het Europees Kampioenschap Voltige voor Junioren.

In Up Go komt naar je toe!

In Up Go komt naar je toe

We staan aan de start van een nieuw volleybalseizoen. Een goed moment om eens te kijken of volleybal iets voor jou is. Zowel bij de jeugd als senioren (competitie of recreatief) zijn nieuwe leden van harte welkom.

Poldertocht Rijpwetering 2018

Zet hem in de agenda: 2 september Poldertocht Wandelen door het schaatslandschap van Rijpwetering Wandelen voor iedereen! Op zondag 2 september 2018 kun je kiezen uit een aantal unieke wandeltochten in Rijpwetering. Iedereen die wil, kan meedoen.

Een frisse start met de Schoolspullenpas

Voor kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen kan de Schoolspullenpas aangevraagd worden bij Stichting Leergeld. Dit is een betaalpas waar Stichting Leergeld eenmalig een vastgesteld bedrag op zet, wat besteed kan worden aan schoolspullen.

Drie toppers uit Woubrugge lopen de 4daagse

Deze drie TOPPERS hebben het kruisje van De Nijmeegse Vierdaagse gehaald !!!

In het midden staat Gea, nu wonend in Groot Ammers, zij moest iedere ochtend heel vroeg uit de veren om de langste route van 50 (vijftig !!!) km te wandelen. En dat vier dagen achtereen!

Zomers Fruit

Ik kwam deze soorten fruit in een groententuin tegen. Hier zou je toch trek van krijgen!

Open Toernooi TV Leimuiden

Persbericht: TV Leimuiden organiseert voor de 31e keer haar open Dubbeltoernooi, 18 t/m 26 augustus vindt dit plaats aan de Beukenlaan te Leimuiden.  

Geertje van der Meer naar EK junioren

Geertje van der Meer (16) uit Roelofarendsveen voltigeert al sinds haar 6e bij voltige vereniging Baboeschka uit Nieuwe Wetering.  Sinds 2 jaar is zij ook geselecteerd voor het Nederlands Junioren team. Doel voor dit jaar was te mogen starten op het EK voor Junioren.

Met geleende fiets een rondje op Kaageiland

Kaag … Sinds kort is het op Kaageiland weer mogelijk een fiets te huren voor het symbolische bedrag van €2. Op diverse plekken kan de fiets geleend en weer achtergelaten worden.

Klachten afval dumping, simpele oplossing 

Als reaktie op de 134 klachten over het dumpen van afval hier een simpele oplossing: Voorzie de grootste dumpplekken van een CAMERA, opgelost

Rob van Driel

Pagina's