Lokaal lezersnieuws

Leergeld Zuid-Holland Midden krijgt vernieuwde website

Vanaf 15 december 2018 heeft Leergeld Zuid-Holland Midden een vernieuwde website. Op de site van www.elkkinddoetmee.nl wordt het nog overzichtelijker om een aanvraag in te dienen voor een voorziening.

Ook op de boot wordt het kerst.

Het regent, de avonden zijn lang en donker maar langs de Veerstraat in Oude Wetering branden de lampjes in slingers langs de huizen en ook de boot is verlicht. Fijn wandelen 's avonds.

Hondenuitlaatbos

Tegenover de Meerkreuk bij de Populierenstraat kun je de hond uitlaten in een speciaal stukje bos met een hek er om heen. Dat is heel fijn en het valt totaal niet op.

Kerstverhaal in Oude Wetering

Het kerstverhaal in een etalage in Oude Wetering.
Mooooooiiiiiii. Niets aan toe te voegen.

Camellia in volle bloei

De camellia, ook wel Japanse roos genoemd, is een groenblijvende en langbloeiende kleine boom of struik. Hij is ideaal voor op het balkon, terras of in de tuin.De populaire winterharde struik heeft roosachtige bloemen en donkergroene, glanzende, lange bladeren.

In weer en wind naar huis. Tussen "Ouda en de Rip".

Het wordt nog eerder donker, de wind steekt op en de temperatuur daald. Het gaat toch echt winter worden nu. Snel naar huis waar het warm is.

Onderweg

Ze vliegen zo vaak boven ons hoofd, maar waar gaan zij heen, of komen zij vandaan?

Tentoonstelling dag én nacht

Vlak voor de kerst nog even de benen strekken? Kom een kijkje nemen bij MADE, de tentoonstelling met werken van kunstenaars uit Kaag en Braassem. 

Stormachtig weer

Het was zondag 2 december stormachtig weer. Ik liep over de Huigsloterdijk te Weteringbrug en zag dat deze treurwilg het zwaar te verduren had. Het regende gelukkig niet.

Smeltend moederhart.

Daar staat hij weer. De schoen van mijn zoon maat 46. Op zijn zesde geloofde hij niet meer in Sinterklaas maar zette toch zijn schoen. Toen ik vroeg waarom als je toch niet meer geloofd zei hij: "ik geloof niet in Sint maar ik geloof wel in jou". Smeltend moederhart.

Pagina's