Lokaal lezersnieuws

Bejaard stel komt met de schrik vrij

Een bejaard stel uit Roelofarendsveen is afgelopen zaterdag langs de Veerstraat in Oude Wetering te water geraakt. Volgens omstanders ging het fout toen de bejaarde man bij voeren van eenden zijn evenwicht verloor. In zijn val trok hij vervolgens zijn verbouwereerde vrouw mee.

22e beachvolleybal Leimuiden aanstaande

22e beachvolleybal Leimuiden aanstaande   Zondag 26 augustus gaat het weer gebeuren, beachvolleybal Leimuiden, voor de 22e keer.  

Inkijkje bijzondere gebouwen

Open Monumenten gezocht

Sunday Live: Live muziek op en rondom de Kaag

Kaag … Elke zondag t/m september is er op en rondom de Kaag ergens live muziek. Voor de komende weken biedt de organisatie nog een gevarieerd programma aan.

Aan de drukte ontsnappen op de sloep

In opdracht van provincie Zuid-Holland en regio Holland Rijnland hebben diverse ondernemers uit het Hollandse Plassengebied twee nieuwe vaarroutes ontwikkeld: In het kielzog van de Romeinen en Molens en Meer.

Toertocht voor Fietsmaatjes

OUDE WETERING Donderdag 5 juli organiseerde Feestcommissie Oude Wetering Tour de Braassem, een fiets- en wandeltocht met diverse afstanden. De opbrengst van de tocht was bestemd voor Stichting Fietsmaatjes Kaag en Braassem. 

Afscheid ds. Esmeralda Mandemaker

Ds. Esmeralda Mandemaker neemt afscheid van Woubrugge

Hondenpoep opruimen aub

Mijn dochter Jytte, stoort zich enorm aan de hondenpoep dir mensen niet opruimen op de weg/het paadje naar school toe, de afgelopen weken. Ze heeft nu een zelfgemaakte poster opgehangen met de tekst:"hondenpoep opruimen aub" en daaronder "ik meen het!!"

Botulisme deels eigen schuld Gemeente ?

Botulisme of niet?

Momenteel word onderzocht of in Leimuiden botulisme heerst.

ALS dat zo is heb ik wel een idee hoe dat bevordert word !

Toen wij 6 jaar geleden op de Leeuwerik kwamen wonen hadden we een prachtige,schone en mooie water inham naast onze flat.

Langdurige droogte

Het eens zo groene gras langs de Ringvaart, nabij Nieuwe Wetering, is geel en dor door de aanhoudende droogte.

Pagina's