Lezersnieuws

Geertje van der Meer 8e met Nederlands junioren team op EK voltige voor Junioren

Onder de zinderende Hongaarse zon ging het nationale Juniorenteam de uitdaging aan  om op een vreemd paard te starten op het Europees Kampioenschap Voltige voor Junioren.

In Up Go komt naar je toe!

In Up Go komt naar je toe

We staan aan de start van een nieuw volleybalseizoen. Een goed moment om eens te kijken of volleybal iets voor jou is. Zowel bij de jeugd als senioren (competitie of recreatief) zijn nieuwe leden van harte welkom.

Zomer voorbij ?

Zal de zomer een klein beetje al voorbij zijn ?

Afgelopen vrijdag donkere wolken boven het Braassemermeer.

En goed te zien hoe groe het is met het zonlicht wat er op schijnt .

Lezersfoto;Wijde Aa.

Voordat het weer omslaat en we onweer wind en regen op ons dak krijgen, hier nog even een herinnering hoe mooi het was. Avondrood, mooi weer op de boot.

Poldertocht Rijpwetering 2018

Zet hem in de agenda: 2 september Poldertocht Wandelen door het schaatslandschap van Rijpwetering Wandelen voor iedereen! Op zondag 2 september 2018 kun je kiezen uit een aantal unieke wandeltochten in Rijpwetering. Iedereen die wil, kan meedoen.

Imago e-bikes hipper, ook onder studenten!

Dat de elektrische fiets, ofwel e-bike, populair is, is bij de meesten wel bekend. Ook onder de jongeren stijgt de interesse in de elektrische fiets.

 

Meer scholieren bezoeken e-bike testcenters van Stella Fietsen

Bibliotheek Leimuiden vanaf 28 augustus ook op dinsdagavond openVanaf 28 augustus is de bibliotheek in Leimuiden ook iedere d

Sinds eind vorig jaar heeft Leimuiden een eigen bibliotheekvestiging. Veel mensen hebben dit bibliotheekpunt in Het Spant al gevonden. Voor mensen die overdag de bibliotheek niet kunnen bezoeken gaat de bibliotheek binnenkort ook één avond open.

Tafeltje-dek-je: onmisbare maaltijdservice 

Tafeltje-dek-je: onmisbare maaltijdservice voor senioren

 

waterjuffer

Deze waterjuffer houdt zich stevig aan een bloemknop vast.

Waterjuffers

Waterjuffers zijn ware acrobaten, zoals zij zich aan alles vast klampen.

Pagina's