Lezersnieuws

lezersfoto

op het juiste moment in goud gevangen.

Cursus over het bijbelboek Ezechiël, priester en profeet voor toen en nu

Informatie over de cursus? Vragen? Zie: www.lamdeni.nl

Docent: Joseph Shulam 

Voor in de levende kerststal

Al is het niet de os en de ezel maar het schaap en de geit voot de kerststal

Kerstverlichting Meerkreuk.

Als de zon ondergaat dan gaat de kerstverlichting branden op de Meerkreuk. Gezellig en fijn zo tijdens deze donkere dagen voor kerst.

Chloé Hoogendoorn wint ZHK

Zondagavond 9 december werd in schaatscentrum De Uithof in Den haag het Zuidhollands kampioenschap voor junioren verreden. Van IJsvereniging Woubrugge stonden 5 junioren aan de start. Bij de dames junioren C wist Chloé Hoogendoorn het kampioenschap te winnen.

Leergeld Zuid-Holland Midden krijgt vernieuwde website

Vanaf 15 december 2018 heeft Leergeld Zuid-Holland Midden een vernieuwde website. Op de site van www.elkkinddoetmee.nl wordt het nog overzichtelijker om een aanvraag in te dienen voor een voorziening.

Ook op de boot wordt het kerst.

Het regent, de avonden zijn lang en donker maar langs de Veerstraat in Oude Wetering branden de lampjes in slingers langs de huizen en ook de boot is verlicht. Fijn wandelen 's avonds.

Hondenuitlaatbos

Tegenover de Meerkreuk bij de Populierenstraat kun je de hond uitlaten in een speciaal stukje bos met een hek er om heen. Dat is heel fijn en het valt totaal niet op.

Kerstverhaal in Oude Wetering

Het kerstverhaal in een etalage in Oude Wetering.
Mooooooiiiiiii. Niets aan toe te voegen.

Camellia in volle bloei

De camellia, ook wel Japanse roos genoemd, is een groenblijvende en langbloeiende kleine boom of struik. Hij is ideaal voor op het balkon, terras of in de tuin.De populaire winterharde struik heeft roosachtige bloemen en donkergroene, glanzende, lange bladeren.

Pagina's