• v.l.n.r. Joke Pelser (Nieuwkoop Marketing), Christianne Duysens (SPK), Jacques Glaude (SPK), Koos van restaurant De Hanepoel, Kitty Hoogemboom (KBP), HansDoedijns (SPK), Marleen Metzlar (Hotel Orion), Marina vd Velde-Menting (burgemeester K&B).

    nnb

Uitreiking cheque Kaag & Sunday Live programma

14-05-2018, 11:07 | Lezersnieuws | Kaag en Braassem

Live muziek op en rondom de Kaag

De burgemeester van Kaag en Braassem heeft onder perfecte Kaagcondities op het terras van restaurant Tante Kee een symbolische cheque van € 4.000,00 cofinancieringssubsidie aangeboden aan de Stichting Promotie Kaag (SPK) en de deelnemende horeca -ondernemers.

Met deze stimuleringsregeling van Rijn- en Veenstreek en de Provincie Zuid-Holland wil de Stichting Promotie Kaag de vele mogelijkheden van het unieke gebied Kaag en de Kagerplassen onder de aandacht brengen. De horecalocaties met de live muziek liggen op unieke plekjes omgeven door polders en/of water en zijn eenvoudig te bereiken op de fiets, per auto of met de boot. Elke zondag van april tot en met september is ergens op en rondom de Kaag live muziek te beluisteren. Daarnaast organiseren ze twee speciale vaar-evenementen om het prachtige, veelzijdige gebied te laten beleven aan een groter publiek:

- 18 Augustus rondvaarttocht over de Kagerplassen.

- Aan het einde van het vaarseizoen een sailing diner langs de ‘’Sunday Live” horecalocaties.

 

Andere belangrijke data:

-1 Juli Kaags Muziekfestival, bomvol evenement voor jong en oud (www.kaagsmuziekfestival.nl)

-18 Augustus Kaegse Gondelvaart met streekmarkt, visrokerij, verlicht varen over de Kagerplassen en vuurwerkshow (www.kaegsegondelvaart.nl).

 

Genoeg te beleven op en rondom de Kaag, wees welkom!