• Voorstelling Voorlopig voor altijd vervangt Speelman en Speelman

    PR

Speelman en Speelman geannuleerd

09-10-2018, 21:09 | Lezersnieuws | Alice

Tot ieders spijt zijn Speelman en Speelman wegens gezondheidsredenen genoodzaakt hun hele tournee te cancelen. Vrijdag 8 februari 2019 zouden de heren in Roelofarendsveen op het podium van WIJ Presenteert staan.

Hoewel WIJ Presenteert uiteraard betreurt dat Speelman en Speelman niet komt, heeft de organisatie een mooi alternatief voor dezelfde datum: Martine Sandifort en Remco Vrijdag staan 8 februari op het podium bij HAL60 met hun voorstelling Voorlopig voor altijd. Het duo Sandifort en Vrijdag staat garant voor snelle sketches, onnavolgbare typeringen, gedenkwaardige samenzang en goed gespeelde meligheid.

Waar Remko Vrijdag, daar lachen. En waar Martine Sandifort, daar gieren, brullen. Hun vorige show grossierde in krankzin en verruk. Het resultaat: dijenkletsend publiek, vijf sterren in de Volkskrant en een nominatie voor de Poelifinario. ‘Er zijn maar weinig Nederlandse cabaretiers die met zoveel acteer- en zangtalent, gekte, energie en overtuigingskracht op het toneel staan als Remko Vrijdag en Martine Sandifort’, zei de jury. Dat klopt. Er zijn er maar weinig. Twee, om precies te zijn. Remko en Martine.

Heb je al kaartjes gekocht voor Speelman en Speelman? Dan zijn deze geldig voor de voorstelling van Martine Sandifort en Remco Vrijdag. Mocht je ze liever teruggeven, dan kan dat bij de kassa tijdens andere voorstellingen van WIJ Presenteert of je neemt even contact op via mail met reservering@wijpresenteert.nl. Kaartjes à €15 voor Sandifort en Vrijdag zijn te reserveren via hetzelfde mailadres.