• Ringvaartzangers treden op in Oude Wetering

    Dimmy Olijerhoek

Speciale ochtend voor 65+ers

18-06-2018, 17:08 | Lezersnieuws | alice

Oude Wetering – Vrijdag 6 juli is er voor alle 65+ers in Oude Wetering en omstreken een koffieconcert langs de Wetering in De Spreng. De bezoekers worden dubbel getrakteerd: op de zangkunsten van De Ringvaartzangers én op een stuk taart.

Shantykoor

Na twee jaar genieten van de gouden stemmen van Claudia en Wilma gooit Feestcommissie Oude Wetering het letterlijk over een andere boeg: De Ringvaartzangers! Dit gemengde koor zingt Nederlands- en Engelstalige shanty’s en wordt begeleid door accordeon, trekzak, banjo, basgitaar en drum. Dus het Kleine Café aan de Haven en de Zuiderzee Ballade, maar ook de Drunken Sailor en Fiddlers Green.

Koffie met taart

De Spreng (Kerkstraat 50) is open vanaf een uur of tien. Half elf begint het concert. Entree is €2 en daarvoor krijgt u twee kopjes koffie of thee en een lekker stuk zelfgebakken taart of cake van de wedstrijd Heel Kaag en Braassem Bakt. Vanaf 21 juni zijn kaarten á €2 in de voorverkoop bij Veenerick boek en kantoor, Noordplein 15 in Roelofarendsveen en Primera, Meerkreuk 42 in Oude Wetering.