• De Tuinder Vertelt op De Cooper

    nnb

Project De Tuinder Vertelt groot succes

18-06-2018, 10:52 | Lezersnieuws | Kaag en Braassem

Het mooie initiatief “de Tuinder Vertelt” startte vorige jaar met voormalig tuinder Kees de Jong als gids. In 2017 hebben heel wat mensen mogen genieten van zijn prachtige verhalen en mooie anekdotes tijdens boottochten door het mooie Tuinbouwgebied van Roelofarendsveen.

Door het succes in 2017 is het aantal gidsen vanaf 2018 uitgebreid met bekende Veender Arie van de Veense Bukker. Arie weet net als Kees ontzettend veel van de polder en op geheel eigen wijze weet hij de gasten altijd weer te vermaken met verhalen van toen en de nodige anekdotes.

De Tuinder Vertelt is te boeken bij Bob on Board. Een aantal data voor 2018 is nog te boeken. Afhankelijk van de grootte van een groep wordt een bepaald type boot ingezet. De historische boot De Cooper (zie foto) is de nieuwste boot van de vloot van Bob aan Board. De Cooper is een compleet gerestaureerde houten tender, omgebouwd voor het vervoer van gasten. Deze boot geeft bij een vaartocht, zoals de Tuinder Vertelt, een compleet authentieke ervaring.