Plukdag Amandi groot succes

12-02-2018, 13:20 | Lezersnieuws | Stichting Hospice Amandi

Het plukken van tulpen voor Hospice Amandi op zondag 11 februari bij zorgkwekerij Buurman Toon in Oude Wetering is een groot succes geworden. De dag werd door honderden belangstellenden bezocht. Aan het eind van de dag bedroeg de opbrengst voor Amandi ruim 2.300 euro.

Vanaf elf uur was er koffie beschikbaar met zelfgemaakte taarten en met accordeonmuziek op de achtergrond. Het was meteen al gezellig druk en zo zou het de hele plukdag blijven. Veel bezoekers waren aangenaam verrast door de prettige sfeer bij Buurman Toon waar op normale dagen mensen de tijd krijgen hun draai (weer) te vinden onder begeleiding van vrijwilligers.

De bezoekers konden zelf tulpen plukken. Hiervoor werd een vrijwillige bijdrage gevraagd. Aan het eind van de middag nam Amandi-coördinator Jenny van Velzen het mooie bedrag in ontvangst. Ze bedankte vervolgens de familie Volwater, de vrijwilligers van Buurman Toon en Linda van Berkel, die hielp bij het samenstellen van bloemstukjes, hartelijk voor hun geweldige inzet.