Kom bij het Akkoord!

14-10-2018, 23:31 | Lezersnieuws | Meg

Voor de mensen die ons nog niet kennen; Akkoord is het kinder- en tienerkoor van de St. Jan de Doper. Wij bestaan momenteel uit 8 kinderen, 7 tieners, een pianist en natuurlijk een enthousiaste dirigente. 

Elke dinsdagavond oefent het kinderkoor vol goede moed voor de vieringen waarbij zij zingen en om de week, ook op dinsdagavond, oefent het tienerkoor. Het koor begeleidt regelmatig vieringen zoals bijvoorbeeld bij pasen of bij kerst. Naast het zingen in de kerk hebben we ook elk jaar nog een leuk uitje met zijn allen, vieren we sinterkaas en hebben we elk jaar een super gezellige playbackshow waar iedereen zijn verborgen playback-talenten kan laten zien! 

Maar, we hebben hard nieuwe leden nodig! Iedereen die het leuk vindt om te zingen is welkom! Als je niet zeker weet of het iets voor jou is dan mag je natuurlijk ook gewoon een keertje een repetitie mee komen kijken. Het kinderkoor repeteert elke dinsdagavond van 18:30-19:30 en het tienerkoor om de week van 19:15-20:15 (er is een repetitie op 9 en 23 oktober en vanaf dan dus om de week). 

Het adres van de kerk is Willem van der Veldenweg 24 in Leimuiden. Voor vragen kunt u terecht bij Marina van Dam; 0172-507299 of ajjvandam@casema.nl.