• logo KMF

    nnb
  • Kaag Muziek Festival

    nnb

Kaags MuziekFestival op 1 juli

18-06-2018, 14:00 | Lezersnieuws | kaag en braassem

Een gratis festival op het unieke Kaageiland

Voor de 18e keer wordt zondag 1 juli het Kaags MuziekFestival gehouden. Heel Kaageiland is op deze dag het podium voor straattheater, food & drinks, een Kaags Festival Markt en natuurlijk veel en gevarieerd livemuziek zoals de Big Band, David Bowie Tributeband, diverse dj’s, westernband- honky tonk, coverbands, bluesband, pianoshow, partycoverband, popkoor, een singer-songwriter en volkszangers.

Om 13.00 uur is de opening door de burgemeester van Kaag en Braassem, Marina van der Velde-Menting. Zij biedt een symbolische cheque van €5.000,00 cofinancieringssubsidie aan, aan de voorzitter van het Kaags MuziekFestival. Met deze stimuleringsregeling van Rijn- en Veenstreek wil de organisatie het evenement in dit unieke gebied ‘Kaag en de Kagerplassen’ onder de aandacht brengen. Dit jaar vooral een warm welkom aan jongeren waarvoor een speciaal ‘dj-veld’ is ingericht en vanaf 13.00 uur verschillende dj’s zullen draaien. Een unieke luister/dansomgeving met uitzicht over het water. Naast het luisteren naar muziek kunnen de bezoekers van 13.00 tot 18.00 uur struinen langs tientallen kramen met sieraden, tassen, woonaccessoires, lifestyle producten etc. op de Kaags Festival Markt. De allerjongste festivalbezoekers kunnen meedoen met straatfestival, geschminkt worden, springkussen bespringen, gratis zeilen, meedansen en nog veel meer.

Op de vernieuwde website (www.kaagsmuziekfestival.nl) is de hele line-up te vinden met een speciale Kaag MuziekFestival Google Map. Hierop kunnen de bezoekers op hun smartphone zien waar de bands spelen. Maar dit is ook te vinden in het Kaags MuziekFestival programmaboekje: bomvol festivalinformatie, kortingen of leuke aanbiedingen van de Kaagse ondernemers, zoals een tweede drankje gratis, een bittergarnituur voor een festivalprijs, korting op een T-shirt, etc.! Dit boekje wordt GRATIS uitgedeeld op het festivalterrein, dus zorg dat je die korting pakt!

Een primeur is de Kaags MuziekFestival munt. Bij de deelnemende horecazaken op Kaageiland kunnen de munten worden aangeschaft en ingeleverd, het betaalmiddel tijdens dit festival op Kaageiland.

Natuurlijk worden op onze Facebookpagina en Instagram steeds de laatste nieuwtjes geplaatst.

Kom op de fiets, met de boot of auto en ervaar het ultieme eilandgevoel!

Genoeg te beleven op de Kaag, wees welkom op 1 juli!