• Grote toeloop om 10 uur.

    E. Hoogendoorn

Gezellige drukte bij de Voorjaarsmarkt in Leimuiden

18-04-2018, 12:41 | Lezersnieuws | E

De 35ste voorjaarsmarkt rondom de Dorpskerk in Leimuiden is weer een succes geworden, mede door de inzet van de vele vrijwilligers en de komst van vele koopjesjagers die op zoek waren naar leuke dingetjes, boeken, platen, puzzels en plantjes of bloemen en nog veel meer. Allemaal spullen die andere hebben afgedankt en weer gebruikt kunnen gaan worden door de nieuwe eigenaars. Recycling optima forma. De kinderen vermaakten zich prima met het springtoestel en het ballenspel. De markt leverde netto 5.500 euro op. Een deel van de opbrengst van de markt komt ten goede aan Hospice Amandi uit Nieuwe Wetering, Kinderfonds MAMAS in Afrika en Stichting Hulphond Nederland. 

Om drie uur was de grote verloting, met als gelukkige prijswinnaars: 1ste prijs M Loos lotnummer; 17043, driedaags hotelarrangement 2de prijs  R de Rijk lotnummer; 18136, diner voor twee bij restaurant De Parel 3de prijs J Eveleens lotnummer; 16834, bon Vijg en Olijf te Leimuiden 4de prijs C Horsman lotnummer;18095, bon slagerij Van der Meer te Leimuiden 5de prijs E Hoogendoorn lotnummer; 17513, wijnpakket slijterij Aad Bouwmeester te Leimuiden.

De levensmiddelenmanden zijn gewonnen door mevr. C Wijfje en mevr. R van Glabbeek beide uit Leimuiden. Wij bedanken de lokale ondernemers voor hun bijdrage.