• Wijn spijs avond

    M. Klerks

Unieke wijn spijs avond: When wine meets Food op vrijdag 3 november bij Tussen Kaag & Braassem

12-10-2017, 14:20 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 3 november 2017, 18:30 tot 22:30

Locatie:

Regenboogweg 102, Nieuwe Wetering
Tussen Kaag & Braassem
Nieuwe Wetering

Op vrijdag 3 november organiseert restaurant Tussen Kaag & Braassem in Nieuwe Wetering een uniek evenement, genaamd: When Wine meets Food. Een avond vol smaak, beleving en gezelligheid.

Tussen Kaag & Braassem organiseert i.s.m. Bart Wijnen een gezellige wijn-spijs-proefavond, ook wel 'table d'hôte' of 'aanschuifavond' genoemd. Inmiddels zijn er meerdere benamingen in omloop voor deze bourgondische proefavonden voor degenen die willen genieten van mooie wijn- en spijs combinaties.

U bent bij ons aan het juiste adres om letterlijk een kijkje in de keuken te nemen. Samen met u gaan we op zoek naar de mooiste smaakcombinaties.

Wij ontvangen u graag met een bruisend apéritief en amuse. Vervolgens serveren wij een 4-gangen culinair menu waarbij wij heerlijke wijncombinaties zullen schenken.

Bij elke gang zal Ibert van der Waal een passende wijn serveren en bij elke wijn toelichten waar deze vandaan komt en waarom deze wijn goed combineert met het gerecht. Wim Klerks, chef/eigenaar van Tussen Kaag & Braassem zal een toelichting geven op de gerechten tijdens deze wijn spijs beleving.

Gasten die bekend zijn met Tussen Kaag & Braassem weten dat zij op gastvrije wijze in de watten worden gelegd.

Sluit gezellig aan op deze avond vol culinaire verwennerij en reserveer uw tafel. Er zijn tafels beschikbaar voor 2 tot 12 personen. Wij ontvangen u graag rond de klok van 18:30 uur. De kosten van de Wine meets Food avond bedragen Euro 69,50 p.p. Dit is inclusief apéritief en amuse, 4 gangen culinair menu, bijpassende wijnen, water en koffie. Uiteraard houden we rekening met mogelijke dieetwensen en allergieën.