Sport lezersnieuws

Sterzwemmen, Je moet het eens proberen

Vrijdag 16 en zaterdag 17 februari is er bij ZPCA weer een toets gezwommen door de jonge zwemsterren voor sterren bij het Sterrenplan. Afgelopen maanden is er iedere zaterdagochtend en vrijdagavond druk geoefend onder leiding van een groep jonge, bekwame en enthousiaste begeleiders.

Scholierentoernooi The Battle bij ttv. Play Fair

Woensdagmiddag organiseerde Ttv Play Fair haar jaarlijkse scholierentoernooi. Een toernooi wat al meer dan 45 jaar gehouden wordt en al vele nieuwe leden opgeleverd heeft. Maar dat is slechts bijzaak. Doel van dit toernooi is kinderen kennis te laten maken met het tafeltennis.

Team NL nodigt Leimuidense jeugd uit om te komen schaatsen op de coolste baan.

Voor de zesde keer op rij doet een lid van IJsclub Nut & Vermaak uit Leimuiden mee aan de Olympische Spelen. 5 keer achter elkaar was dat Bob de Jong en nu is dat Esmee Visser. Net als Bob is Esmee een lange afstandspecialist. Zij rijdt op vrijdag 16 februari de 5000 meter.

Jeugdleden ijsvereniging plaatsen zich rechtstreeks voor NK langebaan schaatsen!

Op zaterdag 13 januari werden de Regioselectiewedstrijden NK Langebaan schaatsen voor de Junioren C van de KNSB Zuid-West Nederland verreden in Eindhoven.

Goud voor Michiel Hoogenboom op het NK Taekwondo

Op het NK Taekwondo dat werd gehouden in de Sportcampus van Den Haag, heeft Michiel Hoogenboom (Roelofarendsveen) goud behaald in de zwaargewicht klasse +87 kg.

Patrick van Klink uit Roelofarendsveen voor de 14 keer op rij op het podium

Op zaterdag 2 december deed Patrick van Klink uit Roelofarendsveen mee aan de Open Nederlandse Kampioenschappen BOCCIA in Kerkdriel. De eerste wedstrijd won hij met 6-1, de tweede werd door hem gewonnen met 14-0 de derde en laatste van de voorrondes werd voor hem weer een overwinning 10-0.

Wedstrijddag V.V. Baboeschka zeer geslaagd!

Met rond de 150 deelnemers was het een drukke boel bij Manege Hoogenboom Ruitersport in Nieuwe Wetering! De deelnemers kwamen vanuit de kop van Noord Holland tot diep in Brabant. Allemaal verschillende accenten, maar met een gedeelde liefde: Voltige!

Taekwondoka's pakken allen een prijs

Sporters van Taekwondoschool Marcel van der Poel hebben een goed resultaat neergezet op Taekwondo Regio Cup te Nettetal in Duitsland op zaterdag 4 november.

Goud was er op dit sparringstoernooi voor Amy Mink (-51 kg), Ties Hogenboom (-49 kg) en Nilla Brostrom (-41 kg).

Bedrijventoernooi Play Fair is Groot Succes!

Vrijdagavond 27 oktober 2017 om 20.00 uur liepen de deelnemers de bar in van het Spant. Sommige zijn direct gaan inspelen maar de meeste startten met een kopje koffie/thee of een frisje met een plakje cake. Een record aantal deelnemers, 10 teams wat dus betekent 20 deelnemers.

Seth Oomen wint ranglijst toernooi in Hoorn

Het achtjarige tafeltennis talent Seth Oomen uit Roelofarendsveen heeft op zondag 15 oktober in Hoorn het ranglijst toernooi op zijn naam geschreven. In de welpen categorie wist hij de gehele dag ongeslagen te blijven. Seth heeft door deze toernooi winst zijn A licentie bij de welpen gehaald.

Pagina's