Sport lezersnieuws

ZOMERDRIVES BRIDGE '86 LEIMUIDEN

Bij Partycentrum Keijzer, Dorpsstraat 30 te Leimuiden, houdt Bridge ?86 iedere maandagavond zomerbridgedrives van 28 mei t/m 3 september, m.u.v. 23-7, 30-7 en 6-8.

Zeilen met de Dolfijnen

Voor kinderen groep 7/8: zeilen met de Dolfijnen!!

Zaterdag 26 mei en zaterdag 23 juni 13.00-15.30 u

Waar: Westeinderplassen

Aanmelden? timloos@hotmail.com of theot@ziggo.nl. Kosten? Nee gratis!

Vragen? Bel Tim 06-3003 9685 of Theo 06-542 88 455

Joop Zoetemelk hoofdgast van wielercafé in Rijpwetering 

Op zondag 3 juni organiseert de Vergulde Vos in Rijpwetering de tweede editie van het wielercafé Tour de Vos met dit jaar als hoofdgast niemand minder dan Joop Zoetemelk.

Joop Zoetemelk hoofdgast van wielercafé in Rijpwetering​

Op zondag 3 juni organiseert de Vergulde Vos in Rijpwetering de tweede editie van het wielercafé Tour de Vos met dit jaar als hoofdgast niemand minder dan Joop Zoetemelk.

'VSB Fonds' gaat verder als 'Fonds Alphen en omstreken'

VSB Fonds Alphen aan den Rijn wordt vaak verward met fondsen die ook VSB in hun naam dragen. Het bestuur heeft daarom besloten om verder te gaan onder de nieuwe naam FONDS ALPHEN en omstreken.

Leren mediteren in de Vrouwgeestpolder

De methode die hier bedoeld wordt, is heel eenvoudig. Het is gewoon lopen in de polder en met je aandacht blijven bij wat er is. Wat je hoort hoor je, wat je ziet zie je, wat je voelt voel je, wat je denkt denk je. Wat er is, is er. Hou niets vast en hou niets af.

DOSR-zaterdag 1 glansrijk kampioen

In een rechtstreeks duel met de overgebleven concurrant Rijnsburgse Boys slaagde DOSR er op 5 mei in om de felbegeerde titel binnen te halen. Met een klinkende 3-0 overwinning werd de tegenstander op 7 punten achterstand gezet, met nog twee wedstrijden te spelen.

Winnaars Sportverkiezing Kaag en Braassem 2017

De jury van de Sportverkiezing 2017, bestaande uit notaris Harriët Bijl (voorzitter), en voormalig topsporters Sanne van der Star, Karin Legemate, Richard van der Meer en Renz Rotteveel, maakte op donderdag 19 april 2018 tijdens een feestelijke bijeenkomst in Rabobank Groene Hart Noord de vo

Avond4daagse Rijnsaterwoude

Beste inwoners Kaag & Braassem,

fotowandelroute/fietspuzzeltocht

Vrijdag 27 april Koningsdag voor iedereen, die graag in de buitenlucht vertoeft. Je kunt deelnemen aan een fotopuzzel wandelroute (?4,5 KM) door het dorp Leimuiden. Wil je liever fietsen , dan kun je meedoen aan een fietspuzzeltocht van (?25KM) in de omgeving van Leimuiden.

Pagina's