Lezersnieuws

Zelfbeeld bij kinderen met autisme en/of ADHD

Op woensdagavond 22 november spreekt dr. Bianca Boyer van de Universiteit van Amsterdam op een informatieavond over het zelfbeeld bij kinderen met autisme en/of ADHD. De avond vindt plaats in de Korte Vlietschool, Schubertlaan 131 te Leiden vanaf 20.00 uur.

17 december: Kerst sing-in Hoogmade

Na het succes van afgelopen jaar, organiseert muziekvereniging De Heerlijkheid Hoogmade dit jaar opnieuw twee unieke kerstconcerten met een groot gelegenheidskoor. De concerten zijn op zondag 17 december: 's middags in Woubrugge en 's avonds in Hoogmade.

Christmas Sing-in DHH Woubrugge

Na het succes van afgelopen jaar, organiseert muziekvereniging De Heerlijkheid Hoogmade dit jaar opnieuw twee unieke kerstconcerten met een groot gelegenheidskoor. De concerten zijn op zondag 17 december: 's middags in Woubrugge en 's avonds in Hoogmade.

Complete act in tijdens dorpskerkconcert

Het eerste concert van de reeks in de Leimuidense Dorpskerk op zondag 5 november jl. was er direct één die de toeschouwers nog heel lang zullen onthouden! Het publiek werd meegenomen naar muzikale uitersten in barokke klavecimbelmuziek en het moderne en soms jazzy trio-spel van Treeo HOUT.

Kerstconcert Zanggenoten: O Holy night!

Op zaterdag 16 december geeft Zanggenoten een kerstconcert in de H. Bavokerk in Oud Ade. Dirigent Wim Loos heeft samen met de muziekcommissie bijzondere kerstmuziek op het programma gezet. Onder andere van Anuna, Jackson Berkey en Bob Chilcott.

muziek en poëzie avond

Het oecumenisch beraad organiseert voor de 3de keer een muziek en poëzie avond. Deze wordt gehouden op vrijdag 24 november 2017 in de Remonstrantse kerk, Kerkstraat 41, te Oude Wetering. Dit jaar is het thema : VEELKLEURIGHEID.

Petitie N207 tot uiterlijk 20 november te tekenen op petitie24.nl/s1302

Doorgaand landbouwverkeer ook bij Leimuiden over N207!

Wedstrijddag V.V. Baboeschka zeer geslaagd!

Met rond de 150 deelnemers was het een drukke boel bij Manege Hoogenboom Ruitersport in Nieuwe Wetering! De deelnemers kwamen vanuit de kop van Noord Holland tot diep in Brabant. Allemaal verschillende accenten, maar met een gedeelde liefde: Voltige!

OUD PAPIER sv W.V.C.

Vrijdagavond 17 november a.s. wordt door leden van WVC oud papier opgehaald in de "Botenwijk" t/m Grundel en langs de Wetering.

Aub het papier goed gebundeld / in dozen vanaf 18.30 uur klaarzetten.

Lees de agenda op onze site www.sv-wvc.nl

Sinterklaas komt naar Liefde voor Harmonie

Op zaterdag 26 november komt Sinterklaas met zijn pieten naar Liefde voor Harmonie toe. Het leerlingenorkest zal speciaal voor de Sint een mooi concertje geven. Het muziekcentrum opent zijn deuren om 13.30 en om 14.00 zal het concertje beginnen.

Pagina's