Lezersnieuws

Vissteigers op verbeterde Woudsedijk

Het hoogheemraadschap van Rijnland combineert werkzaamheden steeds vaker met de aanleg van voorzieningen voor waterrecreanten. Zoals bij de Woudsedijk langs de Leidse Vaart bij Woubrugge, waar het dijkversterkingsproject is gecombineerd met de aanleg van 25 vissteigers.

Foto's

Paddenstoelen en tentje op de ka

Afzwemmen voor het C diploma in zwembad De Tweesprong

Zaterdag 16 september hebben de volgende kinderen het volbracht.

Oldtimers in de strijd tegen slokdarm- en maagkanker

Jaarlijks krijgen meer dan 4.000 mensen in Nederland van hun arts te horen dat ze slokdarm- of maagkanker hebben. Met de huidige wetenschap kan slechts een deel van deze patiënten worden geholpen met een behandeling die tot genezing leidt.

Inkijkje op de Drecht te Oude Wetering

Op mijn zondagse wandeling langs de Wetering in Oude Wetering zag ik dit inkijkje op de Drecht. Een plaatje waardig.

Parkje getooid in herfstkleuren

Deze foto van het parkje gelegen aan de Plantage te Oude Wetering maakte ik zondagmiddag 17 september. De herfstkleuren zijn een lust voor het oog.

Kaag & Braassem Golfkampioenschap 2017

Op 15 september jl. is voor de 14e keer het Kaag & Braassem Golfkampioenschap gespeeld. Er werd gespeeld op Golfclub Zeegersloot in Alphen a/d Rijn. De wedstrijd werd verrassend genoeg gespeeld onder prachtige weersomstandigheden.

Pauselijke onderscheiding voor mevrouw Nel Wortman in Rijpwetering.

Zaterdag 9 september 2017 is mevrouw Nel Wortman na afloop van een feestelijke eucharistieviering in de O.L.V. Geboortekerk van Rijpwetering onderscheiden met de Pauselijke onderscheiding "Pro Ecclesia et Pontifice".

WVC vrouwen 1 - RCL vrouwen 2

WVC vrouwen 1 - RCL vrouwen 2.

WVC vrouwen 1 kan de Leidse derby niet winnen.

Pagina's