Lezersnieuws

Handwerken in Hoogmade

We zijn een al 40 jaar bestaande handwerkclub. Eens in de 14 dagen, op dinsdagmiddag in de oneven weken, komen we van 14:00 tot 16:00 uur bij elkaar in het Kompas, naast de Protestante Kerk, om te handwerken onder het genot van een kopje koffie of thee.

Handwerken in Hoogmade

Op dinsdag 30 januari is er weer gelegenheid om te handwerken In het Kompas. Iedereen is welkom. Voor 2 Euro krijg je koffie of thee met wat lekkers en indien nodig ook materiaal.

Dierbare ontmoetingen bij Domus Magnus

Op de woonzorglocaties van Domus Magnus wonen naast ouderen ook enkele gezelschapsdieren. De liefde van een dier is onvoorwaardelijk. Een huisdier kan de mens niet vervangen, maar is vaak een goede aanvulling op het leven.

Positief effect

Jeugdleden ijsvereniging plaatsen zich rechtstreeks voor NK langebaan schaatsen!

Op zaterdag 13 januari werden de Regioselectiewedstrijden NK Langebaan schaatsen voor de Junioren C van de KNSB Zuid-West Nederland verreden in Eindhoven.

Lucht, water en schaduwen

Deze foto van de Ringvaart ter hoogte van Weteringbrug maakte ik van het weekeinde. Zowel de lucht als de aanwezige begroeiing worden gespiegeld in het water.

Goud voor Michiel Hoogenboom op het NK Taekwondo

Op het NK Taekwondo dat werd gehouden in de Sportcampus van Den Haag, heeft Michiel Hoogenboom (Roelofarendsveen) goud behaald in de zwaargewicht klasse +87 kg.

OUD PAPIER sv W.V.C.

OUD PAPIER sv W.V.C.

Vrijdagavond 19 januari a.s. wordt door leden van WVC oud papier opgehaald in de wijken Elzenstraat t/m Meerkreuk en achter de DIRK.

Aub het papier goed gebundeld / in dozen vanaf 18.30 uur klaarzetten.

Vrijdag 9 februari gezellige workshop schilderen en High-tea bij Joke's ART Atelier in Woudenberg

Workshop & High-tea arrangement op vrijdag 9 februari bij Joke's ART Atelier in Woudenberg

Vrijdag 9 februari gaan we samen 4 uren schilderen met acryl op een doek

Uitreiking Keurmerk Veiligvoedsel.nl voor woonzorglocatie De Magistraat

Als eerste woonzorglocatie in Rotterdam kreeg De Magistraat gisteren het keurmerk Veiligvoedsel.nl uitgereikt.

Leuke luitjes uit Kaag en Braassem ontmoeten elkaar

Diverse 60-plussers uit Kaag en Braassem hebben zich aangemeld op www.leukeluitjes.nl, omdat ze interesse hebben in nieuwe contacten en samen op pad willen. Leuke luitjes gaan graag een hapje eten, naar een concert of wandelen. Maar eerst kennismaken bij een kopje koffie.

Pagina's