Lezersnieuws

Motregen.

Het was maandag een dag met motregen. Je zag veel mensen denken wat een vieze miezer. Maar als je goed om je heen kijkt zie je zo veel moois!

Succesvolle jubileumeditie ronde van Jezus-Eik

Wielerclub Hoogmade kan met veel plezier terugkijken op haar 25-jaar jubileum editie van de Bike-Zone ronde van Jezus-Eik. Onder zeer goede weersomstandigheden  streden ruim zestig deelnemers in de verschillende leeftijdscatagorien om de eer.

Speciale ochtend voor 65+ers

Oude Wetering – Vrijdag 6 juli is er voor alle 65+ers in Oude Wetering en omstreken een koffieconcert langs de Wetering in De Spreng. De bezoekers worden dubbel getrakteerd: op de zangkunsten van De Ringvaartzangers én op een stuk taart.

Shantykoor

Kaags MuziekFestival op 1 juli

Een gratis festival op het unieke Kaageiland

Project De Tuinder Vertelt groot succes

Het mooie initiatief “de Tuinder Vertelt” startte vorige jaar met voormalig tuinder Kees de Jong als gids. In 2017 hebben heel wat mensen mogen genieten van zijn prachtige verhalen en mooie anekdotes tijdens boottochten door het mooie Tuinbouwgebied van Roelofarendsveen.

Kleurige Kamperfoelie

Deze foto van een kleurige Kamperfoelie maakte ik woensdagmiddag jl.

In de Vuurbaak te Weteringbrug staat een haag van verschillende heesters, waaronder deze Kamperfoelie.

HC Alkemade toch nog kampioen

 17-juni-2018

Openluchtbioscoop wordt Oranjefeest

Oude Wetering Voor het eerst in Oude Wetering: een openluchtbioscoop, middenin een van de grootste wereldwijde sporttoernooien: WK-voetbal. Nederland heeft zich dit jaar niet weten te kwalificeren voor dit WK en dat zorgt voor een groot gat voor veel mensen.

Voor huurders van sociale huurwoningen in Kaag & Braassem. Belastingdienst moet schade Gluurverhoging aan huurders vergoeden.

Stichting Huurders MeerWonen wil met deze advertentie haar mede huurders wijzen op onderstaand nieuwsbericht.

Pagina's