Columns

Column Van der Lem: Tour de K&B

Het mooiste stukje natuur in onze gemeente is De Hanepoel. Vind ik hoor. Het prettigste stukje echter, het deel waar ik veel inspiratie opdoe en columns componeer, en waar ik onsjes verlies, betreft de weg langs de Ringvaart vanuit Oude Wetering over de brug richting Rijsenhout.

Column Joep Derksen: Zwerfafval

Het lijkt maar niet op te willen schieten met het zwerfafval op straat. Regelmatig duiken er foto's op de sociale media op, waarbij inwoners hun plastic-, karton- en restafval naast de ondergrondse containers hebben gezet.

Joep Derksen

Column Van der Lem: Vreselijk knap

Als je zo woest aantrekkelijk bent als ik, vallen de talloze tekortkomingen van andere mensen je extra op. Herkent u dat ook? Nee? Dan hoort u beslist bij die andere partij….

Column Joep Derksen: Gemeentebestuur

Sinds maandag 4 juni hebben we een nieuw gemeentebestuur. Tijdens de raadsvergadering werden de oud-wethouders Herman Haarman (D66) en Henk Hoek (CDA) bedankt voor hun werk en inzet.

Column Roxane Rabarison: Ouderschap, deel 1

Ieder kind heeft het recht om op te groeien in een gezinsomgeving volgens het Internationaal Verdrag inzake de Rechten van het Kind. Ouder(s) en kind gezamenlijk vormen dit gezin. Maar wanneer ben je de ouder van een kind?

Column Joep Derksen: Integriteit

In deze column doe ik een beroep op de integriteit van ieder raadslid en elk inwonerraadslid. Niet omdat ik iemand verdenk van corruptie, maar de raadsleden en collegeleden moeten zich goed bewust zijn van hun verantwoordelijkheid.

Column Ron van der Lem: Zoenen

Zoenen, is een van de leukste bezigheden om te doen, en het zijn zulke fijne cadeautjes om te krijgen. En ze kosten niets. Wij in Nederland wisselen ze over het algemeen alleen uit met iemand van een andere sekse. Of vrouwen wisselen het zuinigjes onderling uit.

Een goed begin is het halve werk

De echtscheidingsmelding kan ontzettend bepalend zijn voor het verdere verloop van de echtscheidingsprocedure. De scheidingsmelding is het aangeven aan de ander dat je wil scheiden en waarom je wil scheiden.

Roxane Rabarison

Pagina's