Columns

Spannende weken

Het worden spannende weken voor de politici, waarde columnlezer. Voor de buitenwacht lijkt alles nog pais en vree, maar achter de schermen wordt de spanning steeds groter.

Joep Derksen

Gedwongen verkoop woning

Eén van de belangrijke onderwerpen die in het echtscheidingsconvenant geregeld wordt, is de toedeling van de voormalige echtelijke woning.

Roxane Rabarison

Macht

'Waarom zijn journalisten toch altijd negatief?' Deze verzuchting uitte Commissaris des Konings Jaap Smit tijdens zijn nieuwjaarstoespraak.

Joep Derksen

Column Ron van der Lem: Onthoud: 14!!!

Ik ga u iets ongelofelijks vertellen. Iets dat u zich niet kan voorstellen. Iets dat dagelijks aan uw welzijn knaagt zonder dat u het waarschijnlijk beseft. Ja, ik heb het over uw welzijn: uw gezondheid en die van uw kinderen dan wel kleinkinderen.

Verkiezingen … en nu verder

Ze liggen al weer twee weken achter ons: de gemeenteraadsverkiezingen. Net als in de rest van Nederland, zijn de lokale partijen hier ook de grootste geworden. PRO wat verloren –toch de grootste gebleven, SVKB wat gewonnen –op een stevige tweede plek.

Vreesboek

Gelukkig gaat het Amerikaanse instituut Federal Trade Commission een onderzoek doen naar Facebook. Waarom?

Ron van der Lem

Dwaling bij convenant echtscheiding

Bij een echtscheiding denkt men wellicht hoe sneller hoe beter. Maar een echtscheiding kan in een uitzonderlijk geval ook te snel verlopen.

Roxane Rabarison

Suc6

De kiezer heeft gesproken. En blijkt meer van hetzelfde te willen. De politieke partij PRO moest als enige een zetel inleveren, maar blijft nog wel de grootste partij, waar het gaat om de uitgebrachte stemmen.

Joep Derksen

Pagina's